logo

 Problemløsning i metal
Tlf.: 43 96 51 11

Underleverandør med overblik og sans for detaljer
Underleverandør med overblik og sans for detaljer

Underleverandør

Kaj V Hansen's har op gennem tiden udviklet sig fra en "normal" metalvarefabrik til i dag at være en moderne, højteknologisk underleverandør og samarbejdspartner for nogle af landets største og førende virksomheder inden for forskellige brancher.

Underleverandør med overblik

Denne udvikling betyder, at Kaj V Hansen's har specialiseret sig i finmekaniske opgaver, der kræver både kreativitet, overblik og sans for detaljer i udførelsen - og en kvalitetssikring hele vejen gennem processen.

Med eget, miljørigtigt emnerensningsanlæg klarer vi dine opgaver fra start til slut, og kan klargøre alle færdige emner til videre processing og overfladebehandling.

Din underleverandør

Dit projekt er i sikkerhed og gode hænder hos os, og vi kan holde på en hemmelighed, fordi patent- og mønsterbeskyttelse er en del af mange af vore kunders dagligdag og normalprocedure. Det er derfor vigtigt, at underleverandøren forstår kundens situation - og det sætter vi en ære i hos Kaj V Hansen's.

Underleverandør med sans for detaljerne

De viste fotos af emner, som vi har fremstillet inden for CNC drejning, CNC fræsning og finmekanik, og som du ser her på siden, er alle eksempler. Du kan klikke dem større og studere dem nærmere. Og har du brug for referencer, så kontakt Klaus eller Peter.

Vi arbejder i SolidWorks og Edgecam og modtager 3D-filer i alle gængse 3D-formater.

Vil du have rådgivning og hjælp til udførelse, materialevalg og produktoptimering - og et godt tilbud på dit kvalitetsprojekt: ring i dag til Klaus eller Peter på 43 96 51 11, eller skriv til Kaj V Hansen's her.

Så sørger vi for, at du får dine færdige produkter i den aftalte, gode kvalitet, til aftalt tid og pris.

Kaj V. Hansen Metalvarefabrik A/S, Hedeager 6, 2605 Brøndby, Tlf. 43 96 51 11,  Fax. 43 96 0799, email: kvh(at)kajvhansen.dk

TYPO3 CMS